mobiilipelit_sosiaali

Parhaat sosiaaliset mobiilipelit illanviettoon

Erilaiset juhliin ja seurusteluun sopivat pelit tarjoavat mukavaa viihdettä ystäville, niin uusille kuin vanhoille, hyvän syyn kokoontua yhteen ja pitää hauskaa sekä nauttia ajasta. Melkeinpä kaikki tänä päivänä omistavat älypuhelimen, on tapa käyttää puhelinta niin sanotusti pelivälineenä kehittynyt ja yleistynyt valtavasti. Vaikkakin yleensä sanotaan, että olisi epäkohteliasta roikkua puhelimella juhlissa, näiden hauskojen pelien kohdalla se on kuitenkin kaikkea muuta kuin epäkohteliasta. Näillä muutamalla seuraavalla pelivinkillä voit lähteä kokeilemaan sosiaalista pelaamista ja viedä illanvieton yhden askeleen hauskemmaksi.

Escape Team

Escape Team antaa sinun nauttia hauskasta pakohuone-peli kokemuksesta suoraan kotisohvalta. Sovellusta näet lähtölaskentakellon ja voit myös toimittaa kuvitteellisen selvityken operaatiosta ääniviestien kautta. Sovellusta voi myös käyttää neuvojen pyytämiseen, jos jumitutte johonkin tehtävään. Peliä suositellaan 2-4 hengen ryhmille ja se vaatii myös jonkin verran ulkopuolista ajattelua ja tiimityötä, mikäli haluaa pelissä onnistua. Esittelyn ja ensimmäisen tehtävän saa ilmaiseksi, mutta tämän jälkeen pelit maksavat 1 euron per peli – joten kalllista huvi ei ole silloinkaan. Jos olet pakohuone-pelien ystävä, tämä on varmasti peli sinun mieleesi.

Psych!

Psych on trivia- ja bluffauspeli, jossa kaikki keksivät väärin vastauksen kysymykseen ja yrittävät sitten arvata, mikä on todellinen vastaus. Saat pisteitä oikean vastauksen valitsemisesta tai jos vaihtoehtoisesti jos joku muu pelaaja valitsee vastauksesi. Se on hyvin samanlainen. Mikäli haluat päästä nauttimaan erityisominaisuuksista pelin yhteydessä, niistä joutuu pulittamaan pieniä summia. Peli tosin toimii ilmaisena versionakin todella mainiosti ja hyvät pelit saa käyntiin mainiosti myös ilman lisäkustannuksia. Tämä kyseinen peli vaatii vain, että kaikilla pelaajilla on sovellus ladattuna omiin puhelimiinsa sekä peliin tarvitaan myös Wi-Fi-yhteys tai kiinteä internet yhteys.

Charades

Tämä peli jakaa vahvasti mielipiteitä, joko tätä rakastaa tai sitten vihaa. Charades on klassinen juhlapeli, joka sopii kaikenikäisille pelaajille. Sovellus myös muotoilee vanhaa klassikkoa ja tuo sen tälle vuosikymmenelle. Tätä peliä voit pelata täysin vapaasti ja saatavilla on yli 44 kategoriaa ja se tarjoaa todella paljon hauskaa pelaamista!

Kuka ei osaa piirtää?

Pyydä ystäviäsi ja perhettäsi kokeilemaan taiteellisia lahjojaan ja selvitä kenellä niitä lahjoja on ja kenellä ei. Ensimmäinen taiteilija saa sanan ja tekee parhaansa piirtääkseen kuvan kyseisestä sanasta. Puhelinta sitten siirretään vuorotellen kaikille osallistujille ja jokainen yrittää tehdä parhaansa kopioidakseen kyseisen piirrustuksen ja vain 15 sekunnissa. Lopulta viimeinen henkilö yrittää arvata mikä sana on kyseessä.

Teledoodle

Toinen mukava sosiaalinen piirrustuspeli on Teledoodle, jota voi pelata yhdellä laitteella, jossa voi olla jopa 8 henkilöä. Tässä pelissä on jopa minuutti aikaa tehdä mestaripiirros ja piirustusta siirretään aina seuraavalle pelaajalle ja he yrittävät arvata mitä piirustus esittää.

Jätä vastaus

Your email address will not be published.


*